Diepvriesdoperwtjes verlangen

Ik heb het warm. En aangezien ik een grote vrouw ben, is er veel lijf om het warm van te hebben. Dit zijn de dagen dat ik snak naar maatje 32. Zo’n petieterig lijf waaraan een koel niemandalletje hangt.

Bij meer dan 28 graden ben ik echter alle schaamte voorbij en hul ik mezelf ook in luchtigheid. Flabberende kipfilets of niet: Ik. Draag. Spaghettibandjes.

Na een paar uur tropisch ploeteren, kijk ik naar beneden en zie twee kloppende, bonkende, opgezwollen voeten. Wil de rest van mijn lijf zich nog wรจl conformeren aan de warmte, mijn flippers zijn immer spelbrekers.

Een paar zakken diepvriesdoperwtjes, oh… De hemel. Ik krijg spontaan visioenen van koele vijvers en aanspoelende golven. Een emmer, waarin ik mijn hulkvoeten kan dompelen.

Ik heb geen emmer.

Paniekerig struin ik door mijn huis, waarbij het duidelijk wordt dat het ernstig schort aan mijn huisvrouwkunde. Welke vrouw heeft nou gรฉรฉn emmer? Ondertussen kloppen mijn voeten de samba.

Dan zie ik de oplossing. ’t Is net diep genoeg. En ik gebruik ‘m toch nooit.

Aaaaaaaah…..

10 reacties op “Diepvriesdoperwtjes verlangen

 1. LOL, heerrrrlijk zo’n teiltje. Ik spuit mezelf altijd nat met de tuinslang. Haha ๐Ÿ™‚

 2. Whoehahahahaha! Geweldig! *veegt tranen uit haar ogen van het lachen*

 3. Geweldig!!!Alleen afwassen ,voordat je de roerbak-groente erin doet.

 4. ik bedenk me ineens wat mijn standaard truc is…natte koude handdoeken…soms zelfs mee in bed ๐Ÿ˜‰

 5. Hoi Maris, ik geniet erg van je blog.
  Misschien is deze deal wel een uitkomst voor je voetjes:
  http://www.groupon.nl/in/.GHRNfT

  Pedicure van 19,50 voor 45 EUR, niet verkeerd lijkt me.
  No worries, ben niet hier om reclame te maken maar kwam m tegen ๐Ÿ™‚

  Ken trouwens ook nog een geweldig recept voor doperwten salade met mint. Klinkt ook heerlijk verfrissend maar zou m’n voetjes er niet inplanten ๐Ÿ™‚

 6. Ik ken het probleem, gelukkig heb ik nog wel een afwasteiltje, maar wat doe ik in godsnaam aan een door de warmte ingegroeide bh??? Thuis niet zo’n probleem, maar als je ergens op visite bent….

Reacties zijn gesloten.